發文作者:kahoo | 十一月 29, 2006

歡迎毓民!

由明早開始, 毓民每星期將於《軟硬今朝》出現﹗逢星期二及四的《政經8點場》, 毓民朝早約定你﹗

《軟硬今朝》中港台評論陣容﹕譚志強博士 + 黃毓民 + 潘小濤

毓民明早開題: 即將在台灣舉行的 “世紀大戰"


Responses

  1. 一個字 : 正

  2. 坐館大佬,黑社會向海外發展!!

  3. 慢 感 人 兄 讚 佢 好
    紅 花 雙 棍 認 大 佬
    志 強 小 濤 陣 容 盛
    毓 民 家 豪 都 抓 到

  4. 土庫佬又作詩!可憐!

  5. 好嘢!毓民加盟,令人感到多倫多真的尚有一個敢言的電台。
    多謝軟硬今朝台前幕後之工作人員,努力加油。

  6. 紅花雙棍,你消息真係靈….通,連黑社會向海外發展都知,可惜這已是十數年前的事啦,唉!真係拾吓,拾吓,咁全世界最大嘅社團點稱呼呀?佢地個坐館姓胡名温,你又知唔知呀!唔係你諗果個呀!
    唔好睇咁多什麽什麽"以和為貴",什麽什麽古惑仔呀。睇壞腦架!以後唔好隨便亂嗡黑社會啦!比人笑架,儍豬。
    酼民我們歡迎你

  7. 你個導彈係睇網的人都知一早比(真人)拆左!
    係人都知佢係嚇社會社團的人啦,仲使你講,一日入嚇社會,一生都係嚇社會,味先佢咁惡係隧道口打的士佬,想從良,好難啦,仲有佢老闆,向東向西,係人都知係香港地下一哥,佢的片開場唔知係五星旗定六星旗呢?嘻嘻嘻嘻哈哈!
    我仲意比人笑呀,笑我啦!!
    多倫多第一台勾結嚇社會社團向海外發展呀!

  8. 唉, 唔知今年在下係犯太歲定係又爆一個火爆青年出嚟啦?!
    .
    紅花雙棍兄, 你以後講嘅嘢我唔夠胆包, 但係上面嘅『黑社會』論, 我又冇話你啱, 亦冇話你錯, 只係用詩嚟 restate 你所講嘅嘢, 全無眨低之意, 又為乜咁興呢? 但你又話我『土庫佬』, 唔通所有人住屋嘅都係『土庫佬』? 閣下唔通從未落過你個土庫? 莫非你係住….
    .
    導彈兄講得妙, 因為真人兄話我等網友全是『豬朋狗友』,所以你今次真係丙錯人啦….
    .
    ********* 儍豬 ***********

  9. 大漢奸?大走9;大賣國賊=毓民,曹捷=陶傑

  10. 求丙兄所言甚是……不過我不怕結交豬朋狗友,最怕係豬狗不如呀!
    好一雙有紅花櫬托的雙節棍,擺明就係比女仕用的武噐,為表明我專重之心,所以簡稱閣下紅花妹,因為若稱呼閣下為姐姐,那妳可
    能巳是一支殘花了,所以還是稱閣下為妹妺的比較穩妥。妳所舞之棍花果然利害….打得我汗流浹背,小生甘拜下風,噢!唔通妳係丐犎嘅…..弟子。紅花妺,你唔知"真人"兄在早巳升天去了嗎?唉!真如我所寫一語成箴!啊呢陀佛!善哉,善哉!
    紅暈○○躺在○
    花枝○○盡○光
    雙雙○○○山去
    棍棍○○卿○狂

  11. 酼民我們吳歡迎你

    吳歡迎漢奸黃毓民

  12. 點解咁多漢奸?
    香港有唔出奇,奇就奇在多倫多都有咁多漢奸!!
    唔怪得知世界大戰,中國人死唔去,咁多漢奸,你話啦,邊到會滅國呀!!

  13. 多倫多多漢奸arrrrrrrrrrrrrr

  14. 求丙兄所言甚是……不過我不怕結交豬朋狗友,最怕係豬狗不如呀!
    好一雙有紅花櫬托的雙節棍,擺明就係比女仕用的武器,為表明我專重之心,所以簡稱閣下紅花妹,因為若稱呼閣下為姐姐,那妳可
    能巳是一支殘花了,所以還是稱閣下為妹妺的比較穩妥。妳所舞之棍花果然利害….打得我汗流浹背,小生甘拜下風,噢!唔通妳係丐犎嘅…..弟子。紅花妺,你唔知」真人」兄在早巳升天去了嗎?唉!真如我所寫一語成箴!啊呢陀佛!善哉,善哉!
    紅暈○○躺在○
    花枝○○盡○光
    雙雙○○○山去
    棍棍○○卿○狂
    Comment by 愛國者導彈 — December 1、2006 #
    %%%%%
    呢條茂李究竟up 嘜,9唔撘8!!

  15. 豬頭丙:如果你能一睇就明,咁….你就唔係豬頭丙啦!
    所以話你….儍豬!

  16. 豬頭丙:如果你能一睇就明,咁….你就唔係豬頭丙啦!
    所以話你….儍豬!

    Comment by 愛國者導彈 — December 8, 2006
    .
    唉吔!我情願睇唔明好過啦,做豬頭丙都好過你個臭彈9唔撘8!
    哈哈哈,哈哈哈!!!!

  17. 唉吔!我情願睇唔明好過啦,做豬頭丙都好過你個臭彈9唔撘8!
    哈哈哈,哈哈哈!!!!
    唉!嘅然你都退至最後一步,咁羞家都肯自認豬頭丙咯,咁我就告話你知我寫乜啦:

    紅暈○○躺在○
    花枝○○盡○光
    雙雙共付巫山去
    棍棍○○卿○狂

    其實這是一首詩,○的意思是讓懂得欣賞的人填字上去,原因內容帶黄色成份,所以不想寫出來,好讓紅花妹妹回味,回味。
    現寫出一句 Sample 。其餘要看君的一場造化了。

  18. 無聊到貼地呀!中間漏空左比人填喎,無你咁得閒呀!
    都係個句:傻架!


發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s

分類

%d 位部落客按了讚: